1.230 winkels

Zeeman heeft meer dan 1.230 winkels in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Luxemburg. We bieden onze producten aan in overzichtelijke en eenvoudige winkels. Altijd dichtbij onze klanten, zodat ze snel even binnen kunnen lopen. Ieder jaar openen we meer dan honderd nieuwe winkels.
 

70 miljoen klanten

Steeds meer mensen ontdekken onze winkels. Ieder jaar bezoeken 70 miljoen klanten Zeeman. Ze hebben allemaal hun eigen redenen om voor ons te kiezen. Maar één ding willen ze allemaal: opletten. Ze zijn prijsbewust en zijn op zoek naar textiel van goede kwaliteit, op een verantwoorde manier gemaakt voor de laagst mogelijke prijs.
 

Kwalitatieve basics en textiel voor de laagste prijs

We zijn goed in kwalitatieve basics en textiel voor het hele gezin, zoals ondergoed, sokken, T-shirts, handdoeken en panty’s. Altijd voor de laagste mogelijke prijs. Ook staan we bekend om onze leuke en voordelige kinderkleding. Daarnaast verrassen we onze klanten iedere week weer met leuke koopjes.

 

Eenvoud in veelvoud

Lage kosten zijn de basis van onze organisatie. Dat blijft zo. Door slim te organiseren en grootschalig in te kopen, kunnen we als Zeeman onze klanten de laagste prijs bieden. We doen zoveel mogelijk zelf. Op ons servicekantoor in Alphen aan den Rijn zijn alle benodigde specialismen aanwezig. En onze inkopers controleren zorgvuldig elke stap in de productieketen. Zo houden we overal controle op de kosten, kwaliteit en werkomstandigheden.

 

Respect voor de wereld om ons heen

We nemen verantwoordelijkheid voor onze fabrikanten, voor onze medewerkers en voor het milieu. We geloven in de voordelen van een langdurige samenwerking en zorgen zo samen voor goede arbeidsomstandigheden bij onze leveranciers. Ook geven we onze medewerkers de ruimte om zich te ontwikkelen en besparen we op energie en materialen waar dat kan.